Şırnak Besta Taburu Son Dakika - Şırnak'ta ağaçlık alanda yangın: Yüzlerce dönüm alan kül ... : Sirnak ta basta taburu na bagli askeri.

Şırnak Besta Taburu Son Dakika - Şırnak'ta ağaçlık alanda yangın: Yüzlerce dönüm alan kül ... : Sirnak ta basta taburu na bagli askeri.. Çatışmada 1 köy korucu yaralanırken, 2 atak helikopteri ise pkk'lıların. En son haberlerden haberdar olmak icin haber bildiri servisimize kayit olunuz. Şırnak/besta yiğitleri jandarma jandarma genel komutanlığı ankara içişleri içişleri bakanlığı türkiye türkiye cumhuriyeti arif çetin süleyman soylu cumhurbaşkanlığı recep tayyip erdoğan şırnak şırnak besta bestlerdereler. Şırnak'ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyeti için görevli askerlere bu sabah pkk'lı teröristler ateş açtı. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi ile yol kontrolü yapan korucu timine, bir grup pkk'lı tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Sirnak ta basta taburu na bagli askeri. Saved by patrick borgen md. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 pkk'lı ölü ele geçirildi.pkk'lılar tarafından besta taburu üs bölgesi. Şirnak / besta taburu 1991 tertip askerler. Çatışma üzerine pkk'lılar besta dereler bölgesine doğru kaçarken, şırnak 23.

Şırnak'ta Terörle Mücadelede Tarih Yazan "Besta Yiğitleri ...
Şırnak'ta Terörle Mücadelede Tarih Yazan "Besta Yiğitleri ... from foto.sondakika.com
Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. En son haberlerden haberdar olmak icin haber bildiri servisimize kayit olunuz. Şırnak'ın besta bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda pkk'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Sirnak ta basta taburu na bagli askeri. Eski sirnak valisi asker cok insan. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 pkk'lı ölü ele geçirildi.pkk'lılar tarafından besta taburu üs bölgesi. Şırnak ticaret ve sanayi odası başkanlığı‏ @sirnaktso 3 июн. Çatışma üzerine pkk'lılar besta dereler bölgesine doğru kaçarken, şırnak 23.

Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Sirnak uludere besta taburu 4.17. Şirnak / besta taburu 1991 tertip askerler. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi ile yol kontrolü yapan korucu timine, bir grup pkk'lı tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Eski sirnak valisi asker cok insan. Şırnak'ın besta bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda pkk'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. 4.1 star(s) from 43 votes. Şırnak bestler dereler bölgesinde 12 gündür yürütülen. Son teknoloji silah ve teçhizatlarla nefes. Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Şırnak'ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyeti için görevli askerlere bu sabah pkk'lı teröristler ateş açtı. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Eski sirnak valisi asker cok insan. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi yolu üzerinde güvenliği sağlayan koruculara, bir grup pkk'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 2'si asker biri geçici köy korucusu 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

Teröristlerin korkulu rüyası; 'Şimşekler Taburu' - Son ...
Teröristlerin korkulu rüyası; 'Şimşekler Taburu' - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Şırnak'ta terörle mücadelede tarih yazan 'besta yiğitleri' için jandarma'dan duygulandıran klip haberler » güncel » haber şırnak Çatışma üzerine pkk'lılar besta dereler bölgesine doğru kaçarken, şırnak 23. Uludere ilçe karayolunda saat 19.30 sıralarında başlayan çatışmada bir. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Şırnak uludere besta taburu tertipler. Saldırıda besta taburuna su taşıyan bir tanker ise pkk'lılar tarafından yakıldı.

En son haberlerden haberdar olmak icin haber bildiri servisimize kayit olunuz.

Şırnak bestler dereler bölgesinde 12 gündür yürütülen. Son teknoloji silah ve teçhizatlarla nefes. Şırnak'ın besta bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda pkk'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi ile yol kontrolü yapan korucu timine, bir grup pkk'lı tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 pkk'lı ölü ele geçirildi.pkk'lılar tarafından besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan k. İlk belirlemelere göre 2'si asker biri geçici köy korucusu 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Son dakika şırnakta çatışma besta komandoları. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Sirnak uludere besta taburu 4.17. Şırnak uludere besta taburu tertipler. Eski sirnak valisi asker cok insan. 197 beğenme · 19 kişi bunun hakkında konuşuyor · 1.785 kişi buradaydı.

Msn haber ile türkiye ve dünyadan son haber ve son dakika gelişmelerini takip et. Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Şırnak belediyesi ‏ @sirnakbel 17 июл. Askerler ve köy korucularının anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. İçişleri bakanlığı, i̇ç güvenlik operasyonları kapsamında;

Şırnak'ta çatışma: 1 asker yaralı
Şırnak'ta çatışma: 1 asker yaralı from cdn.iha.com.tr
Sirnak uludere besta taburu 4.17. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Şırnak uludere besta taburu kurt dağı 1992 tertipler. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Şırnak besta 1bl komando tabur komutanlığı #kurtdagı. Yurttan ve dünyadan internet haberleri, gündem, gazeteler ve en son gelişmelerden haberin olsun. Askerin ve köy korucularının karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. 4 ilde yildirim 13 bestler.

Anf halil ile cilo nun zirvesine.

Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çatışma üzerine pkk'lılar besta dereler bölgesine doğru kaçarken, şırnak 23. Jandarma sınır tümen komutanlığı'ndan kalkan 2 atak helikopteri bölgeye sevk edildi. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Askerin ve köy korucularının karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Sirnak uludere besta taburu 4.17. Son teknoloji silah ve teçhizatlarla nefes. Şırnak bestler dereler bölgesinde 12 gündür yürütülen. En son haberlerden haberdar olmak icin haber bildiri servisimize kayit olunuz. Şirnak / besta taburu 1991 tertip askerler. Saldırıda besta taburuna su taşıyan bir tanker ise pkk'lılar tarafından yakıldı. Şırnak uludere besta taburu kurt dağı 1992 tertipler. İlk belirlemelere göre 2'si asker biri geçici köy korucusu 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

Şırnak bestler dereler bölgesinde 12 gündür yürütülen şırnak son dakika. Şırnak'ta terörle mücadelede tarih yazan 'besta yiğitleri' için jandarma'dan duygulandıran klip haberler » güncel » haber şırnak

Posting Komentar

0 Komentar